• Nicole

Me, myself and I

Bijgewerkt op: 26 dec. 2021

Hi girls!


Zoals jullie misschien al wel weten ben ik Hermosa Moda alleen gestart en doe alles, inclusief foto's maken en bewerken, social media bijhouden, ontwerpen van de webshop en sieraden maken zelf.


Zo heb ik besloten om mijzelf daarom ook meer te laten zien! Dus geen foto's zonder hoofd meer of ik helemaal niet op de foto. Ik zal vanaf nu foto's van mijzelf maken met de sieraden, kleding en accessoires.

Ik vind dat een leuke manier om mijn producten te laten zien en ook te laten zien wie ik ben.


Onlangs heb ik een leuke fotoshoot gehouden en ik moet zeggen, het resultaat mag er zijn. Bekijk hier de foto's:Ik wil dit nog veel vaker gaan doen! Nu alleen nog opzoek naar leuke plekken.. Ik zit te denken aan het Henschotermeer en de Soesterduinen om mee te beginnen, hebben jullie nog leuke ideeën (en dichtbij Amersfoort)?


Kus, Nicole


160 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven