• Nicole

Samenwerken met promoters

Hermosa Moda gaat met promoters werken! In het afgelopen jaar heb ik af en toe samengewerkt met influencers maar dit was nog allemaal nieuw voor mij. Nu ik een reis instagram ben begonnen en ook samenwerkingen meemaak van de influencers kant voel ik me hier wat meer in thuis!


Hoe heb ik dit aangepakt?

Je kan natuurlijk gewoon influencers benaderen met de vraag of zij jouw bedrijf willen promoten in ruil voor gratis sieraden, maar je kan ook zorgen dat influencers jou benaderen. Ik heb een story online gezet waarin ik liet weten dat ik promoters zoek.

Hier kun je zien dat ze de volgende stappen moeten doorlopen als ze promoter willen zijn van Hermosa Moda:

- Ons volgen op Instagram

- Een screenshot maken van onze story en dit delen in hun story

- Ons taggen in hun story


Zo zorg je ervoor dat je meer volgers krijgt en je bereik groter wordt. Als al die mensen die willen promoten het op hun story zetten zien natuurlijk al hun volgers dat ook!


We hebben 13 reacties gekregen en hieruit hebben we 5 meiden gekozen die voor ons gaan promoten. Deze meiden zijn allemaal fanatiek bezig met Instagram en hebben tussen de 1.000 en 11.000 volgers.


3 Van deze meiden koppelen ook een winactie aan hun post. Hier vertellen ze dat hun volgers sieraden kunnen winnen van Hermosa Moda als ze ons volgen. Dit zorgt voor nog meer volgers en bereik, en zeg nou zelf, iemand blij maken met gratis sieraden is altijd leuk!


De meiden die niet gekozen zijn om te promoten hebben eenmalig een 30% kortingscode gekregen en een kortingscode voor hun volgers. Als hun volgers iets kopen met hun kortingscodes krijgen zij 10% van die verkoop. Zo stimuleer je anderen om voor jou te gaan verkopen. Dit worden ook wel affiliates genoemd.


Bijvoorbeeld Lizs Swerts heeft voor Hermosa Moda een mooie post online gezet met daarbij een winactie om het handgemaakte armbandje en oorbellen die zij draagt te winnen. Hierdoor zijn veel mensen ons Instagram account gaan volgen en natuurlijk kunnen we haar foto's gebruiken!Binnenkort krijg ik mooie kralen binnen en komt er een nieuwe zomer collectie met kettinkjes, armbandjes en enkelbandjes. Voor deze collectie gaan we weer een promoters actie doen, dus volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven! :)

134 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven