• Nicole

Styletone box

Zo, dat is lang geleden dat ik een blog heb geschreven! Dit keer niet een blog over mijn eigen webshop, maar over een super leuke box die ik heb ontvangen, de Styletone box.


In de december Styletone box zit het volgende:

-Lipgloss van Oryza Beauty twv €12,57

-Glam Cream van Bang Beauty twv €18,45

-Oogmasker van Mudmasky twv €49

-Oogschaduw palette van Nabla twv €23,50

-Haarelastiek van Invisibobble twv €4,95


Ik zal even per product uitleggen waar het precies voor is.


Lipgloss van Oryza Beauty

Deze lipgloss zit vol met glitters, extra leuk voor de feestdagen. De lipgloss heeft een super lekkere vanille geur, is waterproof (chill!) en heeft een prachtige glans.

De lipgloss kun je in 3 verschillende kleuren ontvangen:

-Moonmist

-Paradise Pearl

-Champagne Cocktail


Ik vind vooral de geur super lekker, hij glittert behoorlijk en het beste, hij plakt niet!Glam cream van Bang Beauty

Dit potje bevat een romige formule met een hoge pigmentatie. Het is een multifunctioneel product, super handig! Je kunt het namelijk gebruiken voor op je wangen, ogen en lippen.

Ook als basis voor je oogschaduw is het goed te gebruiken en zelfs als een highlighter!


Ik vind de kleur super mooi, ik houd van warme en niet te opvallende kleuren. Normaal gesproken heb ik super weinig make-up op, dus deze cream is voor mij heel fijn als oogschaduw. Het smeert lekker uit, een fijne structuur!
Oogmasker van Mudmasky

Dit oogmasker bevat een serum en is speciaal ontwikkeld voor de dunne en gevoelige huid onder je ogen. Dit masker bevat een superhoog gehate aan natuurlijke antioxidanten zoals gouden Kiwi-zaden en Premium Japanse Matcha thee.


Ik heb het nu 1x opgehad en het voelt heel prettig aan, alsof je ogen al gelijk minder vermoeid zijn.Oogschaduw palette van Nabla

Dit palette heeft super mooie kleuren! Het bevat 6 kleuren met een hoge pigmentatie. Het leuke is dat er een mix in zit van matte kleuren en kleuren met glitterexplosies, super handig voor de feestdagen! De onderste 3 kleuren zijn mijn favoriet, de warme, bruine en goude kleuren.


Ook niet onbelangrijk is dat deze oogschaduw dierproefvrij is en daarnaast ook veganistisch.