top of page
  • Foto van schrijverNicole

Zelf je oorbellen samenstellen

Hallo lieve mensen!


Zoals jullie misschien al gezien hebben kun je nu zelf je oorbellen samen stellen bij Hermosa Moda! In deze blog kun je zien welke opties er allemaal zijn en vooral hoe het eindresultaat eruit ziet.


Als deze Corona situatie weer wat rustiger wordt is het plan een oorbellen party te geven bij mij thuis. Hier kun je zelf de bedeltjes kiezen en dan maak ik de oorbelletjes voor je! Uiteraard zullen er ook mooie sieraden in de uitverkoop zijn en zal ik de leukste zomer topjes en accessoires laten zien.


Om te beginnen kies je een oorbel. Ga je voor een knopje (€3,50), een mini hoop (€8,50) of een creolen hoop (€10)? Er zijn verschillende creolen hoops beschikbaar, namelijk die van 10, 15 en 20 mm en een twisted creolen hoop van 15 mm.

Hierna is het tijd om een bedel te kiezen. De prijzen variëren van €3-€5. Je hebt keuze tussen verschillende kleuren tandjes, maar ook schelpjes, muntjes, kwastjes en nog veel meer!

Benieuwd naar het eindresultaat? Hier een aantal voorbeelden met de prijzen erbij.Veel plezier met het zelf samenstelen van je sieraden!


Kus, Nicole

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page